septembrie 23, 2023

În perioada 29 – 31 august, au loc opt transporturi cu depășiri pe traseul Beclean – DN17 – DN1C – Centura Apahida – Vâlcele – Cluj Napoca – DN1F – A3 – DN15 – Luna (județul Cluj), atenționează CNAIR.

Vehiculele transportă grinzi.   

Lățimea maximă a vehiculelor este de 3 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Potrivit legislației în vigoare, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transporturilor sunt stabilite de poliția rutieră. Vehiculele vor fi însoțite de două autovehicule de însoțire autorizate și de un echipaj al politiei rutiere.  Transporturile nu se vor desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând site-ul www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naţionale, dar și pagina de Facebook a instituției. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut