februarie 6, 2023

Transport ilegal de lemne – depistat de jandarmi

Un echipaj din cadrul Sectiei de Jandarmi Simleu Silvaniei l-a depistat marti, 10 februarie, in jurul orei 09.30, pe M. Sorin de 34 de ani, din localitatea Ciucea, judetul Cluj care transporta cu o autoutilitara material lemnos fara a avea documente de provenienta si transport.
“Materialul lemnos, in cantitate de 2 metri cubi, a fost ridicat de jandarmi in vederea confiscarii si predat in custodie Ocolului Silvic Simleu Silvaniei”, a precizat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Salaj, lt. Cristian Bolfa. Totodata, conform Legii 31 din 2000 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor silvice, jandarmii vor inainta catre Ocolul Silvic procesul verbal cu propunerea de aplicare a sanctiunii contraventionale cu amenda in valoare de 3.000 lei (30 de milioane de lei vechi). “Jandarmii vor continua cercetarile in cauza pentru stabilirea locului de unde a fost taiat materialului lemnos si a prejudiciului produs”, a mai spus Bolfa.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut