septembrie 30, 2023

Transilvania Jazz Festival Zalău – regal muzical de excepție, cu intrare gratuită

0

Iubitorii muzicii de calitate sunt invitați la “Transilvania Jazz Festival” Zalău. Evenimentul se va desfășura la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, în perioada 2-3 noiembrie.

În prima zi a festivalului, de la ora 19.00, organizatorii vă propun o avanpremieră Israeli Jazz Festival în România, dar și recitaluri susținute de Tamir Miler (Israel), Classic meets Jazz by David Simon Hodos – guest artist (Canada), Daphna Levy Quintet (Israel), Pasha Fedotov – sax, guest artist (Ucraina).

În 3 noiembrie, puteți asista la avanpremiera Jazz International Association în România și recitalurile susținute de Harmony by Antonia Dragomir – guest artist (Canada-Romania) și Soso Popovski Trio – Fallen land (Macedonia de Nord)

Evenimentul este organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj și Asociația „Cetatea Albă” – filiala Cluj.

Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut