noiembrie 27, 2022

Transalpina și Transfăgărășan se închid, din cauza vremii

Condițiile meteorologice închid circulația pe anumite sectoare ale drumurilor montane Transalpina și Transfăgărășan.

“Având în vedere ultimele prognoze meteorologice și pentru siguranța participanților la trafic s-a luat decizia ca începând de joi, 17 noiembrie, ora 07:00, circulația rutieră să fie interzisă pentru toate categoriile de autovehicule pe următoarele sectoare de drum: DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800), DN 7C (Transfăgărășan) între Piscu Negru și Cabana Bâlea Cascadă (km 104+000 – 130+800)”, a anunțat CNAIR.

Anul acesta, condițiile meteo favorabile au permis ca traficul să fie deschis pe aceste rute montane o perioadă de timp mai lungă decât de obicei, însă prognozele pentru perioada următoare au determinat CNAIR să interzică acum circulația rutieră pe cele două drumuri tranzitate de numeroși turiști.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *