decembrie 9, 2022

Tragerea la sorti pentru Liga Campionilor si Cupa UEFA, pe 20 martie

Tragerile la sorti pentru sferturile si semifinalele Ligii Campionilor si Cupei UEFA vor avea loc, vineri, 20 martie, la Nyon, la sediul UEFA.
Pentru cele doua competitii va fi vorba de o tragere la sorti integrala, adica fara capi de serie si fara protectie nationala (doua echipe din aceeasi tara se pot intalni). UEFA va stabili un tablou pentru C1 si C3, care permite aflarea meciurilor din semifinale, in functie de partidele din sferturi. Partidele din sferturile de finala ale Ligii Campionilor vor avea loc la 7 si 8 aprilie (turul) si 14 si 15 aprilie (returul). semifinalele se vor juca la 28 si 29 aprilie (turul) si la 5 si 6 mai (returul). Finala va avea loc la 27 mai, la Roma. Pentru Cupa UEFA, sferturile de finala vor avea loc la 9 aprilie (turul) si 16 aprilie (returul).Semifinalele se vor desfasura la 30 aprilie (turul) si 7 mai (returul). Finala va avea loc la 20 mai.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *