Tragedie pe Meses

Un tanar de 29 de ani din Zalau si-a pierdut viata, duminica dupa-amiaza, intr-un cumplit accident petrecut pe DN 1F, in apropiere de localitatea Ciumarna. “O. Flaviu conducea o motocicleta marca Yamaha cand, din cauza vitezei excesive, a intrat in coliziune cu un autoturism marca Subaru, condus de M. Leontin, de 47 ani, din Zalau”, a precizat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj. Impactul a fost foarte puternic, motiv pentru care tanarul motociclist a murit pe loc.
“Avand in vedere ca vremea s-a imbunatatit si motociclistii si-au scos “bolizii” la plimbare, le recomandam sa conduca cu prudenta, sa respecte limita legala de viteza si sa se asigure inainte de efectuarea oricarei manevre”, a mai adaugat Tincuta Dumuta.
Ranita grav de un mopedist
O femeie de 64 de ani a platit scump pretul imprudentei, fiind accidentata grav dupa ce a trecut strada prin loc nepermis. Incidentul a avut loc vineri, 3 aprilie, pe strada Crasnei, din municipiul Zalau, in jurul orei 15,30 iar femeia a fost ranita de un scuter, condus de M. Ioan, de 41 ani, din Aghires. Potrivit datelor primite de la Tincuta Dumuta, victima a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *