Traficul feroviar nu este afectat de proteste

Aproximativ 6.000 de feroviari protesteaza, miercuri, in fata Ministerului Transporturilor, la miting si la marsul care va avea loc ulterior participand angajatii CFR care sunt liberi, astfel incat nu este perturbat traficul feroviar. Oamenii au inceput sa se adune inca de la primele ore ale diminetii, ei venind din toate judetele, majoritatea cu trenul.
Gheorghe Popa, presedintele Federatiei Miscare-Comercial, a declarat ca la proteste participa angajatii CFR care sunt liberi si ca traficul feroviar nu este afectat de proteste. Mitingul se desfasoara intre 10.30 pana la 12.30, fara ca traficul sa fie restrictionat. Sindicalistii vor pleca apoi in mars spre Piata Victoriei, pe traseul Calea Grivitei – strada Polizu – strada Buzesti – Guvern, fara a avea voie sa stationeze in fata Executivului. Actiunea se va incheia la ora 14.00.
Reprezentantii Ministerului Transporturilor (MT) s-au declarat “surprinsi”, marti, ca feroviarii ies in strada si au sustinut ca le-au transmis sindicalistilor variante pentru eficientizarea activitatii la CFR, nu un program privind disponibilizarea a 12.000 de persoane.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *