Traficant de droguri din Salaj, prins in flagrant

Vineri, 8 noiembrie a.c., politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au prins in flagrant un barbat, de 30 de ani, din judetul Salaj, in timp ce vindea droguri de risc.
In fapt, politistii au desfasurat o actiune pe raza municipiului Baia Mare pentru destructurarea unei grupari specializate in comercializarea de droguri de risc.
Astfel, s-a efectuat o actiune de prindere in flagrant, in parcarea unui magazin comercial din municipiul Baia Mare, judet Maramures, in momentul in care un barbat, de 30 de ani, din judetul Salaj, a incercat sa vanda 100 de comprimate MDMA ( ecstasy), in schimbul sumei de 3 500 de lei.
Totodata, politistii au stabilit faptul ca drogurile urmau sa fie valorificate in zona cluburilor si discotecilor din municipiul Satu Mare si Baia Mare, fiind aduse din Olanda.
In urma audierii persoanei in cauza, procurorul de caz a emis ordonanta de retinere pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva.
In cursul zilei de sambata, 9 noiembrie, Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventiva a tanarului pe o perioada de 30 de zile.
Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din Politia Romana.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *