Toți liceenii din Sălaj, așteptați să se distreze la Festivalul Tinerilor

Adolescenții sălăjeni sunt invitați să petreacă o după-amiază frumoasă, plină de surprize și inedit, alături de prietenii și colegii din toate liceele din Zalău, miercuri, 1 Iunie, de la ora 15.00, la Festivalul Tinerilor, ce se va desfășura în curtea Consiliului Județean Sălaj.

Evenimentul este organizat la inițiativa Consiliului Județean Sălaj, în parteneriat cu companiile Michelin, TenarisSilcotub, Aquarel, Transilvania Gourmet, Grupul Universal, dar și cu implicarea echipelor de la Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară “Țara Silvaniei”, Crucea Roșie, EduBiz și Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Ochelari VR, jocuri și concursuri pe echipe, cu multe premii atractive, ateliere de comunicare susținute de Mihaela Tatu, mișcare în aer liber – sunt doar câteva dintre surprizele pregătite de organizatori.

În plus, pe scena amenajată în curtea Consiliului Județean Sălaj va avea loc un concert susținut de tineri talentați, care vor încheia ziua, în ritmul muzicii.

Așadar, nu uitați: 1 Iunie, ora 15.00, în curtea Consiliului Județean Sălaj, are loc Festivalul Tinerilor din Zalău!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.