decembrie 6, 2022

Toți elevii intră de luni în vacanță

Toți elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, va fi instituită carantina de noapte, excepție făcând persoanele vaccinate, accesul la activități va fi permis doar în baza certificatului verde COVID, iar masca devine obligatorie peste tot.

Noile restricții anunțate miercuri seara de Klaus Iohannis vor intra în vigoare de luni.

Dacă vrem să se oprească pandemia singura soluție e vaccinarea, a afirmat șeful statului.

Declarațiile au fost făcute după o ședință convocată de șeful statului, la care au participat premierul interimar Florin Cîțu, ministrul interimar al Sănătății, Attila-Zoltán Cseke, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul interimar al Educației, Sorin Cîmpeanu, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, Adriana Pistol.

2 thoughts on “Toți elevii intră de luni în vacanță

  1. I.C., era miercuri seara. Nu exagera! Trebuie si o baza juridica pentru aceste restrictii, nu se poate asa tam-nisam, si asta cere un timp. Nu mai critica atata, fara sa ai o baza, fa-ti treaba ta cum trebuie!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *