Toți elevii intră de luni în vacanță

2
1165

Toți elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni, va fi instituită carantina de noapte, excepție făcând persoanele vaccinate, accesul la activități va fi permis doar în baza certificatului verde COVID, iar masca devine obligatorie peste tot.

Noile restricții anunțate miercuri seara de Klaus Iohannis vor intra în vigoare de luni.

Dacă vrem să se oprească pandemia singura soluție e vaccinarea, a afirmat șeful statului.

Declarațiile au fost făcute după o ședință convocată de șeful statului, la care au participat premierul interimar Florin Cîțu, ministrul interimar al Sănătății, Attila-Zoltán Cseke, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ministrul interimar al Educației, Sorin Cîmpeanu, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, și directorul Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, Adriana Pistol.

2 COMENTARII

  1. I.C., era miercuri seara. Nu exagera! Trebuie si o baza juridica pentru aceste restrictii, nu se poate asa tam-nisam, si asta cere un timp. Nu mai critica atata, fara sa ai o baza, fa-ti treaba ta cum trebuie!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.