Tony Tecuceanu de la “Cronica Carcotasilor” a murit

Actorul Tony Tecuceanu de la “Cronica Carcotasilor” a murit, marti dimineata, la varsta de 37 de ani, la Spitalul “Matei Bals” din Capitala, in urma unor complicatii la plamani, dupa ce a contractat virusul A/H1N1, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanti ai postului Prima TV.
Tony Tecuceanu ii interpreta, de obicei, pe Adrian Nastase si Gigi Becali in scenetele din emisiunea “Cronica Carcotasilor”.
Nascut pe 13 ianuarie 1972, Tony Tecuceanu a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda Organizatiei Natiunilor Unite. Pe site-ul “Cronicii Carcotasilor”, el se descria ca fiind “un monstru cu sensibilitate de copil, cateodata nervos”. Tony Tecuceanu a jucat in mai multe spectacole de teatru, in filme si productii de televiziune. In 2006, la Gala Tanarului Actor – HOP, Tony Tecuceanu a castigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul “Lomeier” din spectacolul “Noapte araba”, in regia Theodorei Herghelegiu, piesa ce a fost jucata pe scena Teatrului Foarte Mic din Capitala.
“Amintiri din Epoca de Aur 1 – Tovarasi, frumoasa e viata!” este o alta producte in care Tony a jucat, de aceasta data in rolul unui militian.
Tony Tecuceanu a facut parte din echipa Carcotasilor timp de peste trei ani.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *