noiembrie 29, 2022

Un TIR incarcat cu sticle de energizant s-a rasturnat miercuri, 6 mai, pe Meses, in apropiere de Zalau. In urma coliziunii, rezervorul autoutilatarei s-a spart, iar combustibilul a curs pe sosea. La fata locului, s-au prezentat pompierii de la Detasamentul din Zalau, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta(ISU) “Porolissum” al judetului Salaj pentru a curata carosabilul de motorina scursa.
Din fericire, dupa cum ne-a declarat purtatorul de cuvant al ISU, slt. Lucian Jacodi, incidentul nu s-a soldat cu victime.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *