septembrie 30, 2023

Un tir inmatriculat in Ungaria s-a rasturnat joi, 5 februarie,pe calea ferata din loclitatea Bocsa. “Astfel, in jurul orei 21,40, autotrenul incarcat cu cereale, marca Scania, condus de C. CSABA, cetatean maghiar, datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum umed, in curba, s-a rasturnat pe trecerea la nivel cu calea ferata, blocand circulatia feroviara”, a precizat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj.
Potrivit informatiilor primite de la sg. maj. Andrei Crisan, pompierii militari au intervenit la locul accidentului si au asigurat zona, deconectand acumulatorul autotrenului pentru a evita producerea unui incendiu.
Din fericire, in urma producerii evenimentului, nu au rezultat victime, dar autovehiculul a fost grav avariat.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut