Un autotren inmatriculat in judetul Cluj si incarcat cu grau s-a rasturnat, luni, 15 decembrie, pe DN 1F, in localitatea Hereclean.
Potrivit informatiilor primite de la slt. Lucian Jacodi, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Salaj, detasamentul de pompieri din Zalau a fost solicitat sa intervina la locul incidentului, pentru a inlatura de pe carosabil motorina care s-a scurs in urma rasturnarii TIR-ului.
In urma accidentului nu s-au inregistrat victime iar pompierii au reusit sa inlature in timp util motorina scursa pe sosea.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut