septembrie 28, 2023

TIR cu 20 de tone de făină, răsturnat pe E 81

0

Aproape 20 de tone de făină furajeră s-au dus ieri pe “apa sambetei” după ce un şofer de TIR, din judeţul Alba, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat intr-un şanţ la ieşire din localitatea Poarta Sălajului. In urma evenimentului nu s-au inregistrat victime, in schimb şoferul TIR-ului a fost sancţionat contravenţional de către poliţiştii din Romanaşi pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de drum.
Prezent la faţa locului, patronul firmei care transporta făina şi-a vărsat nervii pe ziariştii prezenţi la faţa locului şi i-a gratulat cu cateva injurături nedemne pentru un om care se pretinde a fi educat şi respectat de către societatea in care işi conduce afacerile.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut