Tinerii fotbalisti s-au intrecut la Zalau

La startul competitiei au fost prezente 31 de echipe, la sase categorii de varsta, din judetele Salaj, Satu Mare, Cluj si Maramures
Clubul Sportiv FC Zalau a organizat la sfarsitul saptamanii trecute, cupa cu acelasi nume, la care au participat echipe din Salaj, Satu Mare, Cluj si Maramures, la categoriile de varsta 1995, 1996, 1997, 1998, 1999 si 2000. Partidele s-au disputat pe Stadionul Municipal si Victoria, din Zalau. In urma unor jocuri aprig disputate, la categoria 1995, competitia a fost castigata de CFR Cluj, pe locul doi s-a situat Sticla Turda, iar pe ultima treapta a podiumului s-a clasat Viitorul Zalau. Locurile 4 si 5 au fost ocupate de FC Zalau si Ambia Zalau.
La grupa de varsta 1996 au participat 4 echipe, iar cupa a fost castigata de Somesul Satu Mare, urmata de Viitorul Zalau si Barcaul Nusfalau. Pe locul patru a terminat FC Zalau.
La categoria de varsta 1997 au participat 6 echipe, cupa fiind castigata de tinerii fotbalisti de la Olimpia Satu Mare. Pe locul secund s-a clasat Viitorul Zalau, iar pe trei FC Zalau. Locurile 4, 5 si 6 au fost ocupate in ordine de formatiile: Victoria Carei, Liceul cu Profil Sportiv Satu Mare si Barcaul Nusfalau.
La grupa de copii nascuti in anul 1998 s-au aliniat la start 4 echipe, iar in final s-au impus cei de la Simleu. Locul doi a fost ocupat de LPS Satu Mare, iar pe trei s-a situat Barcaul Nusfalau. FC Zalau a ocupat locul patru.
La grupa de varsta 1999 au fost prezente cele mai multe echipe, 8 la numar. Cupa a fost castigata de FC Zalau, la mare lupta cu CFR Cluj, care a terminat pe doi. Podiumul a fost completat de Viiorul Zalau, iar pe locul patru s-a situat Somesul Satu Mare. Pe locurile 5, 6, 7 si 8 s-au clasat echipele Victoria Carei, Xela Baia Mare, Ambia Zalau, Nusfalau.
La ultima categorie de varsta, 2000, s-au impus cei de la FC Zalau, Simleul a terminat competitia pe locul doi, iar pe trei s-a clasat C.P. Cluj. Ultimul loc a fost ocupat de Viitorul Zalau.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *