decembrie 2, 2022

Tinerii din Zalau au plecat cu sutele de acasa, la festivalul Untold de la Cluj

Tinerii din Zalau nu mai sunt acasa de ieri. Au plecat cu sutele la festivalul Untold de la Cluj, senzatia muzicala a anului si cel mai asteptat festival din Romania, care va tine pana duminica inclusiv. Festivalul a adunat de altfel zeci de mii de tineri, din tara, dar si din strainatate. Clujul este efervescent in aceste zile.

La editia din acest an a Untold participa peste 200 de artisti, printre care Afrojack, Armin van Buuren, Axwell Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Ellie Goulding, Hurts, MŘ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire, Jasmine Thompson sau Marshmello.
Festivalul beneficiaza de un perimetru de 250.0000 de metri patrati, mai mare decât anul trecut, dupa afirmatiile organizatorului Bogdan Buta, iar scena este si ea mai mare decât cea de anul trecut, care la rândul ei a fost cea mai mare scena construita în România. Cea de anul acesta va avea 35 de metri înaltime si 100 de metri latime.
Cluj Arena a fost autorizat de autoritati pentru 63.000 de persoane. In fiecare dintre cele patru zile de festival sunt asteptate sa participe zeci de mii de persoane. La editia de anul acesta se asteapta un numar record de 320.000 de persoane pe toata durata festivalului Untold, care este la editia a treia.
Festivalul Untold de la Cluj a castigat premiul BEST MAJOR EUROPEAN FESTIVAL in anul 2015. La editia din anul 2016 au fost prezenti top cinci DJ ai lumii. Au fost peste 150 de artisti in 4 zile de festival.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *