noiembrie 30, 2022

Tinerii din Sâg care au furat balize rutiere, prinși de polițiști

Miercuri, 12 octombrie, polițiștii Postului de Poliție Sâg au identificat trei tineri, toți din comună, bănuiți că au sustras mai multe balize rutiere amplasate pe un drum în reabilitare.

Polițiștii au fost sesizați de către executantul lucrărilor de reabilitare a Drumului Județean 191D, tronsonul Tusa – Vânători, că în noaptea de 7 spre 8 octombrie persoane necunoscute au susutras mai multe balize rutiere amplasate pe partea carosabilă în scopul dirijării circulației în zona lucrărilor.

În urma investigațiilor polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei. Este vorba de trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 și 27 de ani, din comuna Sâg.

Prejudiciul, în valoare de 2.400 de lei, a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu și dispunerii măsurilor legale.

foto cu caracter informativ

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *