noiembrie 29, 2022

Tineri gasiți morți intr-un autoturism cu motorul pornit la intrarea in Bobota

Trei tineri au fost gasiți – doi morți și unul în stare de inconștiența – într-un autoturism staționat pe drumul european E 81, la intrarea în Bobota, lânga fântâna arteziana.

Autoritațile au fost anunțate prin 112 sâmbata la ora 14.30 ca trei tineri se afla în autoturismul staționat cu motorul pornit și ca nu dau semne ca sunt în viața.
La fața locului s-a deplasat o ambulanța de la Șimleu și o ambulanța SMURD. Echipajele au constatat ca doi din cei trei tineri din mașina erau morți, iar al treilea era în stare de inconștiența, dar avea puls. I s-a acordat primul ajutor și de la Zalau a fost chemata înca o ambulanța cu medic, echipajul reușind resuscitarea tânarului, transportat apoi la Urgența Spitalului Județean.
Autoturismul avea numere de înmatricularee provizorii de Calarași și se presupune ca tinerii au staționat stop_coloana în noaptea de vineri spre sâmbata, în jurul orei 4.00, pentru a se odihni în mașina. Autopsia a confirmat ca s-au asfixiat din cauza gazelor de la motor.
Poliția spune ca victimele sunt șoferul, de 23 de ani, din București, pasagerul din dreapta fața, de 21 de ani, din Dâmbovița, iar tânarul care a scapat cu viața este din București și are 31 de ani, în prezent fiind internat la Spitalul Județean Zalau.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *