Tineri drogați la volan, pe străzile din Zalău

Doi tineri, de 21, respectiv 22 de ani, au fost depistați de polițiști conducând sub influența substanțelor psihoactive.

Luni seara, la ora 22.25, poliţiştii au oprit un autoturism care circula pe strada Voievod Gelu, din municipiul Zalău, condus de un zălăuan de 22 de ani. La testarea cu aparatul Drugtest, rezultatul a fost pozitiv.

În noaptea de luni spre marți, la ora 02.40, un tânăr de 21 de ani, din Jibou, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea autoturismul pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiu, aflându-se și el sub influența drogurilor.

În ambele cazuri, conducătorii auto au fost conduşi la spital pentru recoltare de probe biologice, în vederea determinării cantităţii de substanţe psihoactive din organism şi tipul acestora.

Poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru infracţiunea de conducere a unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive.

About Author

One Reply to “Tineri drogați la volan, pe străzile din Zalău”

  1. D-nilor politisti propuneti pedeapsa de a le lua permisul definitiv la acei cetateni care sunt drogati si bauti la volan.Astfel s-ar evita atatea nenorociri si morti nevinovati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *