Delegația TSD Sălaj, formată din Vlad Pașcalău, președintele organizației și viceprimar al orașului Jibou, și secretarul executiv PSD Zalău, Narcisa Alexandra Panie au participat la întâlnirea Consiliului Politic Național al TSD, desfășurată în perioada 21-23 aprilie, la Călărași.

“Au fost trei zile pline în care s-au dezbătut subiecte diverse și de actualitate atat pentru tineri cât și pentru comunitățile noastre. Tema fondurilor europene pentru agricultură a fost dezvoltată alături de domnul secretar de stat Sorin Moise din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Tinerii social-democrați s-au bucurat și de o vizită la o fermă modernă care s-a dezvoltat și datorită fondurilor europene. Felicitări președintelui TSD Călărași, Ionuț Stan, și tuturor colegilor implicați în organizarea acestei întâlniri pentru mobilizarea de care au dat dovadă”, au povestit tinerii social-democrați sălăjeni.

Evenimentul a reunit toți președinții Organizațiilor Tineretului Social Democrat din țară. Au participat, de asemenea, Mihai Ghigiu, președintele TSD România, Adrian Rândunică, secretar general, precum și secretari de stat, invitați tocmai pentru a discuta problemele legate de agricultura românească.