Tineretul PSD Sălaj, printre primele 10 organizații din țară. Trofeul a fost acordat la Gala de la Craiova

În acest weekend, o delegație a Tineretului Social-Democrat Sălaj condusă de președintele Vlad Pașcalău a participat, la Craiova, la un eveniment de gală organizat de TSD România, în care au fost recompensate cele mai active organizații social-democrate din țară.

Sălăjenii TSD au primit premiul de excelență pentru cele mai multe acțiuni caritabile realizate în acest an. Trofeul i-a fost înmânat lui Vlad Pașcalău, însoțit la Gala TSD de tinerii Anda Ciobanu, Cristina Nagy, Romeo Sabou, George Chiș și Ionuț Câmpan. Premiul vine să încununeze eforturile tinerilor social-democrați din tot județul de a sprijini în special cazurile medicale prin organizarea de diverse evenimente în cadrul cărora s-au adunat fonduri care, ulterior, au fost donate pentru tratarea copiilor sau adulților, pentru a oferi un strop de mai bine în viețile multor sălăjeni în nevoie.

”Cu mândrie și cu bucurie, vă anunțăm că echipa noastră a fost onorată cu un premiu de excelență, recunoaștere a numeroaselor noastre acte caritabile. Mulțumim fiecărui coleg pentru devotamentul și pasiunea cu care contribuie la succesul nostru. Împreună, am reușit să plasăm Sălajul pe harta țării prin faptele noastre bune. Felicitări echipei TSD Sălaj! Acest premiu nu este doar al nostru, ci al întregii comunități pe care o servim cu atâta drag”, a declarat președintele TSD Sălaj, Vlad Pașcalău.

TSD România a acordat, în total, 10 premii de excelență celor mai performante și implicate organizații de tineret din țară.

S-a înmânat premiu pentru Organizația cu Cele Mai Multe Evenimente Caritabile, premiu pentru Organizația cu Cele Mai Multe Evenimente Sportive, premiu pentru Organizația cu Cele Mai Multe Evenimente pe Educație, premiu pentru Organizația cu Cele Mai Multe Evenimente Culturale, premiu pentru Organizația cu Cele Mai Multe Evenimente cu tema Protecția Mediului, premiu pentru Organizația cu Cele Mai Multe Evenimente pe Antreprenoriat, premiu pentru Organizația cu Cele Mai Multe Inițiative Locale / Județene, premiu pentru Organizația cu Cele Mai Multe Interacțiuni în Mediul Online, un premiu pentru cel mai tânăr Primar/ Consilier Județean/ Consilier Local, și un premiu pentru Organizația cu cele Mai Multe Activități pentru Comunitate.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *