Timișoara: bărbatul din Sălaj care a jefuit un magazin de bijuterii a fost prins la Craiova – este cercetat pentru tâlhărie calificată

Joi, 22 februarie, în jurul orei 12:00, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, în colaborare cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale, au depistat în Craiova un bărbat, în vârstă de 48 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată ce a avut loc în data de 20 februarie, la magazinul de bijuterii de pe strada Coriolan Brediceanu din Timișoara.

“Bărbatul din Sălaj va fi adus la audieri la sediul Poliției municipiului Timișoara. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, urmând a fi dispuse măsuri legale în baza probatoriului administrat“, a transmis IPJ Timiș.

Bărbatul, filmat când a dat spargerea

Bărbatul a luat bijuteriile şi a încercat să fugă. Proprietarul bijuteriei a încercat să îl oprească, dar hoţul i-a dat cu spray paralizant în faţă și s-a făcut nevăzut. Proprietarul a spus că a pus la dispoziția oamenilor legii imagini de pe camerele de supraveghere pentru prinderea hoțului.

De asemenea, magazinul a publicat pe pagina de Facebook o fotografie cu bărbatul, iar în descriere este anunţată o recompensă pentru orice informație menită să ajute la prinderea hoţului.

În 20 februarie, un incident șocant a avut loc la un magazin de bijuterii din Timișoara, de pe strada Coriolan Brediceanu. Un bărbat a intrat în bijuterie și a furat două lanțuri de aur.

“La data de 20.02.2024, în jurul orei 13:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-un magazin de bijuterii de pe strada Coriolan Bredicianu din Timișoara și a sustras 2 lanțuri de aur, iar la ieșirea din magazin când proprietarul a plecat în urmărirea acestuia, ar fi pulverizat în direcția proprietarului cu spray iritant lacrimongen”, au transmis autoritățile la acea dată, informează buletindetimișoara.ro

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *