Tichete sociale pentru o masă caldă

0
2110

Acordarea tichetelor sociale pe suport electronic pentru o masă caldă se prelungește până în 20 ianuarie, anunță admnistrația locală.

Distribuirea lor, prin Direcţia de Asistenţă Socială, a început în 7 decembrie 2020.

Pot beneficia de aceste tichete persoanele care au împlinit vârsta de 75 de ani sau peste această vârstă, care au venituri la nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari (800 lei/lună) și persoanele sau familiile fară adăpost, familiile cu copii care nu au domiciliu stabil și familiile monoparentale.

Valoarea unui astfel de tichet social este de 180 lei/lună şi poate fi folosit exclusiv pentru servirea mesei calde în unităţile afiliate care au încheiat cu unitatea emitentă contracte de prestări servicii.

Tichetele sociale se distribuie la Punctul Termic nr. 38 (cartierul Brădet, strada Avram Iancu, nr. 16.), de luni până vineri, în intervalul orar 9.00-14.00.

Pentru informaţii suplimentare, Direcţia de Asistenţă Socială Zalău a pus la dispoziţia cetăţenilor numărul de telefon 0260 661769, de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.