Tiberiu Marc: FC Zalău trebuie să adune puncte suplimentare dacă vrea să promoveze

Tiberiu Marc: FC Zalău trebuie să adune puncte suplimentare dacă vrea să promoveze

Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a fost prezent la “derby-ul pentru promovare” de pe Stadionul Municipal din Zalău şi a remarcat prezenţa numeroasă din tribunele stadionului, dar şi ce trebuie să facă “alb-albaştrii” pentru a promova în eşalonul secund

În această iarnă, la FC Zalău s-a impus un obiectiv clar, acela de a promova. În prima etapă din retur, “alb-albaştrii” au avut de jucat cu liderul Seriei a V-a din Liga a III-a, FC Hermannstadt. Pentru a avea şanse reale la promovarea în eşalonul secund, elevii lui Costică Olariu aveau nevoie de trei puncte din confruntarea cu sibienii.

N-a fost să fie, iar “derby-ul pentru promovare” s-a terminat la egalitate, scor 0 – 0, în faţa a aproximativ 1.000 de spectatori în tribune.

Printre cei prezenţi la această partidă s-a numărat şi Tiberiu Marc. Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj a remarcat numărul impresionant de specatori din tribună şi ştie ce ar trebui făcut pentru ca visul zălăuanilor de a avea o echipă în Liga a II-a să fie realizabil încă din sezonul viitor. stop_coloana

“Am fost prezent la meciul de fotbal de la Zalău ca urmare a unei invitaţii. Am fost surprins de numărul mare al spectatorilor. Nu vreau să fac comentarii asupra jocului, dar dacă acţionarii îşi menţin interesul pentru promovare, echipa va trebuie să adune puncte suplimentare pentru a realiza acest obiectiv”, ne-a declarat Tiberiu Marc. 

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *