Tiberiu Marc face zilnic peste 300 de kilometri cu masina de serviciu

Consilierii judeteni au aprobat in sedinta de ieri proiectul de hotarare privind stabilirea cotei lunare de carburanti pentru autovehiculele din parcul auto al Consiliului Judetean Salaj, precum si pentru masinile institutiilor si serviciilor din subordine. 

Prin Legea nr.258/2015 a fost instituit dreptul si, deopotriva, obligatia autoritatilor deliberative ale unitatilor administrativ teritoriale de a stabili la nivel maximal normarea consumului de carburanti pentru autovehiculele detinute de Consiliul Judetean si de institutiile si serviciile publice din subordinea acestuia.
Consiliul Judetean Salaj are in subordine Muzeul Judetean de Arta Zalau, Directia Generala de Asistenta Sociala si protectia Copilului, Biblioteca Judeteana, Centrul de Cultura si Arta, Camera Agricola, Directia Judeteana de Evidenta a Persoanelor si Spitalul Judetean de Urgenta Zalau.
In sedinta de ieri s-a aprobat cota lunara de carburanti de 250 de litri pe luna pe autovehicul pentru cele sapte institutii enumerate mai sus din subordinea Consiliului Judetean Salaj.
S-a stabilit si a fost votata cota lunara de carburanti pentru autovehiculele din parcul auto a Consiliului Judetean Salaj, de 350 de litri pe luna pe autovehicul. stop_coloana
Pentru autoturismul aflat la dispozitia presedintelui Consiliului Judetean s-a aprobat o cota de 500 de litri pe luna pe autovehicul. Noi nu zicem ca-i mult, dar nici putin. Daca luam in calcul doar cantitatea de combustibil aprobata pentru masina presedintelui, de 500 de litri pe luna, si inmultim cu 5,5 lei, cat e litrul de combustibil, constatam ca Tiberiu Marc consuma intr-o luna combustibil de 2.750 de lei, pensia lunara a noua pensionari de colectiv. Daca masina consuma putin mai bine de sapte litri la suta de kilometri, Marc trebuie sa bata Salajul in lung si in lat in fiecare zi, pentru ca parcurge peste 300 de kilometri pe zi cu atata amar de carburant. Dar presedintele se zbate pentru judetul nostru, pentru bunastarea noastra si pentru domnia sa nimic nu-i prea mult.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *