Teste Real Time PCR efectuate, la cerere, și în weekend la Spitalul Județean de Urgență Zalău

Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău efectuează, din această săptămână, la cerere, examinarea Real Time PCR, pentru dozarea viremiei în infecția cu virusul SARS CoV2, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică, dar şi în sărbătorile legale.

Tariful acestei examinări este de 250 lei.

Recoltarea probelor biologice se face, de luni până vineri, în intervalul orar 07.00 – 13.00, la punctul de recoltare de lângă RMN. În zilele de sâmbătă şi duminică, inclusiv în zilele de sărbători legale, recoltarea se efectuează în intervalul orar 07.00 – 13.00, la punctul de recoltare de la intrarea principală în spital, în partea dreaptă, la Laboratorul de analize medicale.

Rezultatele se eliberează a doua zi după recoltare, în intervalul orar 13.00 – 14.00, de luni până duminică, inclusiv în zilele de sărbători legale, la Laboratorul de analize medicale, la intrarea principală în spital, în partea dreaptă. Acestea pot fi solicitate atât în format tipărit, cât și în format electronic.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.