februarie 5, 2023

Terenul o ia la vale pe strada Corneliu Coposu

Popierii zălăuani au fost solicitați să intervină marți, în jurul orei 16.00, pe strada Corneliu Coposu din Zalău, pentru că s-a produs o alunecare de teren.

Ajunse la fața locului, echipele de intervenție au constatat că este vorba despre surparea terenului într-o zonă unde au început lucrările pentru fundația unui bloc. Alunecarea de teren s-a produs chiar la marginea drumului de acces în zonă.

Perimetrul afectat a fost balizat, până când constructorul va remedia situația.

1 thought on “Terenul o ia la vale pe strada Corneliu Coposu

  1. „Câinii latră, ursul trece”! Cam asa a inceput povestea construcțiilor din zona respectivă și din păcate așa va continua. Constructorul va remedia cum „stie” el mai bine, SITUATIA!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut