ianuarie 31, 2023

Teren de sport multifuncțional la Stadionul Municipal din Zalău

În curând, copiii din Zalău vor beneficia de un teren multifuncțional, în incinta Stadionului Municipal, unde vor putea practica fotbal, handbal, baschet, volei și tenis.

În cursul zilei de marți, Primăria Zalău a predat amplasamentul, o suprafață de aproximativ 1.800 mp, pentru obiectivul de investiții “Construire bază sportivă TIP 2 – Str. Stadionului nr. 5 din Municipiul Zalău”.

Este vorba despre un teren de sport, sintetic, multifuncțional, pentru handbal, fotbal, baschet, volei și tenis. Se va construi și o clădire cu vestiare la norme europene. Valoarea de finanțare a proiectului este de 1.061.280,17 lei, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 6 luni.

”Așa cum am mai spus, este important ca tineretul și copiii să practice sportul, indiferent de natura lui. Copiii trebuie îndrumați spre sport și să uite pe cât posibil de telefon, tabletă sau calculator. Prin sport, aceștia învață să aibă răbdare, să respecte regulile, să acorde respect celuilalt și nu în ultimul rând, prin sport, copiii învață să ducă o viață mai activă și mai sănătoasă, într-un cuvânt învață să fie mai puternici”, a declarat primarul Ionel Ciunt.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut