Teren de sport multifuncțional la Stadionul Municipal din Zalău

0
195

În curând, copiii din Zalău vor beneficia de un teren multifuncțional, în incinta Stadionului Municipal, unde vor putea practica fotbal, handbal, baschet, volei și tenis.

În cursul zilei de marți, Primăria Zalău a predat amplasamentul, o suprafață de aproximativ 1.800 mp, pentru obiectivul de investiții “Construire bază sportivă TIP 2 – Str. Stadionului nr. 5 din Municipiul Zalău”.

Este vorba despre un teren de sport, sintetic, multifuncțional, pentru handbal, fotbal, baschet, volei și tenis. Se va construi și o clădire cu vestiare la norme europene. Valoarea de finanțare a proiectului este de 1.061.280,17 lei, iar termenul de finalizare a lucrărilor este de 6 luni.

”Așa cum am mai spus, este important ca tineretul și copiii să practice sportul, indiferent de natura lui. Copiii trebuie îndrumați spre sport și să uite pe cât posibil de telefon, tabletă sau calculator. Prin sport, aceștia învață să aibă răbdare, să respecte regulile, să acorde respect celuilalt și nu în ultimul rând, prin sport, copiii învață să ducă o viață mai activă și mai sănătoasă, într-un cuvânt învață să fie mai puternici”, a declarat primarul Ionel Ciunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.