Terapie prin artă la Spitalul Județean de Urgență Zalău

0
148

Pacienții Spitalului Județean de Urgență Zalău vor beneficia, în luna iulie, de o serie de activități recreative, în cadrul proiectului „Terapie prin Artă” by Create.Act.Enjoy. O echipă de artiști profesioniști din Cluj, sprijiniți de voluntari, vor oferi pacienților, personalului medical și aparținătorilor ateliere, concerte în aer liber, ateliere special concepute pentru copii, „rude” pentru o zi pentru pacienți, etc.

Toate aceste activități sunt realizate din sponsorizări și donații, așa că Spitalul Județean de Urgență Zalău și-a propus să adune 10.000 de lei. La intrarea în unitatea medicală a fost amplasat un panou pe care se află un puzzle cu imaginea spitalului. Fiecare piesă de puzzle valorează 100 lei. Ideea este completarea puzzle-ului și strângerea celor 10.000 lei, drept contribuție la proiectul care folosește actul artistic ca terapie în spital.

Proiectul se află la cea de-a noua editie si va ajunge anul acesta în 7 spitale din țară, în Cluj – Napoca, Zalău și Alba Iulia.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.