"Terapia Tractorul" vindeca Fotbalul

Patria Fotbalului European s-a mutat in aceste zile de pandemie in … Belarus ale caror oficialitati nu vor sa auda cuvantul coronavirus.

rn

Republica Nationala Belarus este cunoscuta in fotbal prin Dinamo Minsk, Bate Borisov, Dinamo Brest sau Gomel . Ultimul avanpost european aparat cu strasnicie este, conform multor specialisti , intretinut de asa numita "terapia tractorului." Fostul jucator al lui Arsenal si Barcelona precum si la Stuttgart , Birmingham si Konyaspor , Alexander Hleb, actualmente Bate Borisov, spune ca in tara sa, nimanui nu-i pasa de virus. Campionatele continua si acum in cele doua ligi- principala si secundara- , si liga a II-a cu 2 divizii, cu 16 echipe fiecare. Aceasta terapie a tractorului spune multe.
Majoritatea populatiei este la munca.
Presedintele Alexander Lukasenko:
"Oamenii muncesc ca tractoarele, nimeni nu vorbeste de virus. La sate tractorul vindeca pe toti iar campurile vindeca pe toata lumea ."
Totusi jucatorul Yuri Kozlov de la FK Slutsk a luat pozitie zilele trecute spunand ca "nu-i este frica dar are temeri pentru familie si fani".
Si asta in timp ce in Spania si Italia se pune problema jocurilor fara spectatori pana in anul 2021 iar in alte state europene scenariile continua.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *