septembrie 25, 2023

“Tepar” imobiliar – trimis in judecata

0

Serviciul de investigare a fraudelor il cerceteaza pe B.Ioan, care, in calitate de director al unei agentii imobiliare din Zalau,a indus in eroare mai multe persoane,in perioada decembrie 2007-august 2008, promitandu-le intermedierea cumpararii de terenuri si utilaje agricole. Directorul “tepar” pretindea ca avans sume cuprinse intre 1000 si 36.000 lei, valoarea totala a prejudiciului fiind aproximata la 60.000 lei (600 de milioane de lei vechi).
“Cel in cauza este cercetat sub aspectul comiterii infractiunilor de inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura privata si a fost prezentat Judecatoriei Zalau cu propunere de arestare preventiva, instanta dispunand cercetarea in stare de libertate”, ne-a declarat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj.
In cazul in care mai exista si alte persoane inselate de catre B. Ioan, acestea se pot adresa Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut