septembrie 24, 2022

Teodor Balajel a ramas singur la comanda in Primaria Zalau

Primarul Ionel Ciunt si vicele Nicolae Fazakas sunt in concediu de odihna

rn

Este deja o formalitate ca pentru perioada in care primarul Ionel Ciunt pleaca in concediu sa isi delege atributiile colegului viceprimar Teodor Balajel. Asa s-a intamplat si anul trecut, cand pe o perioada de doua saptamani vicele Balajel a condus Primaria Zalau ca si primar interimar.
Insa anul acesta ii este putin mai greu, pentru ca in saptamana aceasta, 9 – 15 iulie, a plecat in concediu si viceprimarul Nicolae Fazakas (UDMR), astfel ca Balajel a preluat si atributiile lui.
Cel putin o saptamana, viceprimarul Teodor Balajel se ocupa de toate problemele din muncipiu, conduce toate directiile din primarie, dar si institutiile din subordinea Consiliului Local. “n paralel, primeste cetatenii in audienta, asculta problemele oamenilor si incearca sa le rezolve.
Impreuna cu directorii din Primarie si cu cei ai societatilor din subordinea acesteaia, Balajel si-a propus deja mai multe sedinte de lucru si intalniri in care va urmari respectarea contractelor de investitii semnate de Primaria Zalau si respectarea termenelor de executie si calitatea lucrarilor pe raza municipiului Zalau.
"Incerc sa preiau toate atributiile colegului meu, viceprimarul Fazakas, cat si problemele pe care le gestioneaza domnul primar. Este vorba despre a coordona activitatea tuturor directiilor din cadrul Primariei Zalau, aparatul de specialitate al primarului, cat si unitatile subordonate Consiliului Local. La fel, si programul de audiente si solicitarile cetatenilor cu diverse probleme, care sunt in crestere de la o zi la alta. Pentru a cuprinde tot spectrul de probleme, am in aceasta perioada mai multe intalniri de lucru, la care participa directorii din cadrul primariei si directorii subunitatilor, unde analizam problemele, modul de rezolvare a acestora si termenele in care aceastea trebuie rezolvate. Urmarim cu atentie respectarea contractelor de investitii si lucrari care se desfasoara in Municipiul Zalau", ne-a declarat viceprimarul Teodor Balajel.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.