Tentativă de omor la Popeni, între doi ciobani. Unul e în comă, celălalt după gratii

Tentativă de omor la Popeni, între doi ciobani. Unul e în comă, celălalt după gratii

Un caz șocant s-a petrecut vineri, 22 septembrie, la Popeni, în comuna Mirșid. Un cioban se zbate între viață și moarte după ce a fost bătut cu bestialitate de un alt cioban.

Victima este în comă, la un spital din Oradea, iar agresorul a ajuns în arest.

Potrivit anchetatorilor, vineri, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul S. Ioan i-a aplicat persoanei vătămate S. Gheorghe mai multe lovituri cu o bâtă de cioban în zona capului, a spatelui și în alte regiuni ale corpului, provocându-i multiple fracturi și traumatisme. Victima a fost internată în stare foarte gravă la Spitalul Județean de Urgență Zalău, de unde a fost transferată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea, în comă.

Sâmbătă, 23 septembrie, agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar duminică, 24 septembrie, procurorul de caz a cerut să fie arestat preventiv. Judecătorul de la Tribunalul Sălaj a admis solicitarea procurorului și a respins cererea agresorului de a primi arest la domiciliu sau control judiciar.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj. (…) dispune, pe o durată de 30 de zile, de la data de 24 septembrie 2023 până la data de 23 octombrie 2023 inclusiv, arestarea preventivă a inculpatului S.I. cercetat sub aspectul comiterii tentativei la infracțiunea de omor (…) se emite mandat de arestare preventivă. Respinge cererea de respingere a propunerii de arestare preventivă şi de luare a măsurii arestului la domiciliu ori a controlului judiciar față de inculpat. (…) Onorariul în cuantum de 680 lei cuvenit avocatului S.M., apărător desemnat din oficiu pentru inculpat, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei către Baroul Sălaj. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror”, se arată în încheierea pronunţată duminică de judecător.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *