septembrie 24, 2022

Tentativa de furt la bancomat pe strada Gheoghe Doja din Zalau

ATM-ul a fost fortat de hoti cu cagule

rn

Politia a fost sesizata despre o tentativa de furt la un ATM din municipiul Zalau, de pe strada Gheorghe Doja, in 30 decembrie. Ajunsi la fata locului, politistii au stabilit ca bancomatul era în stare de functionare, nu au fost sustrasi bani din acesta, însa prezenta urme de fortare. În cauza, politistii au întocmit dosar penal pentru tentativa la infractiunea de furt si continua cercetarile pentru identificarea autorilor.
Bancomatul este lipit de o frizerie. Din surse neoficiale se stie ca atacatorii ar fi doua persoane care aveau fata acoperita cu masti negre. Au spart frizeria, au intrat inautru si au incercat sa fure banii din spatele bancomatului. Nici frizeria, nici bancomatul nu sunt supravegheate cu camere video.
Bancomatul este in paza firmei de paza Dia Guard, ai carei agenti s-au deplasat si ei la fata locului si au declarat Politiei doar ca au vazut doua persoane mascate care au reusit sa fuga.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.