Tenismenul Patrik Bolduț, premiat de primăria Zalău

0
375

Tânăra speranță a tenisului sălăjean, Patrik Bolduț, a fost recompensat de administrația locală cu 10.000 de lei, sumă alocată în cadrul ultimei ședințe de Consiliu Local, pentru ca tenismenul să poată participa la un turneu organizat de Academia lui Rafael Nadal, în Mallorca.

Premiul i-a fost înmânat marți, de primarul Ionel Ciunt.

„Munca, perseverența și pasiunea lui Patrik Bolduț pentru tenis a fost recompensată de către Primăria Municipiului Zalău. Astăzi, primarul Ionel Ciunt i-a acordat lui Patrik un premiu în valoare de 10.000 lei pentru rezultatul obținut la competiția Kinder Joy Masters și participarea la turneul Kinder Joy Masters International, turneu organizat de Academia lui Rafael Nadal, în Mallorca”, se arată într-o postare, pe contul oficial de Facebook al Primăriei Zalău.

De asemenea, pentru aportul adus la promovarea Municipiului Zalău, tânărul tenismen beneficiază de acces gratuit la Baza de tenis a Primăriei.

“Este o mândrie pentru noi că un sportiv talentat din Zalău participă la competiția de la Mallorca. Patrik, suntem alături de tine!”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.