In zilele de 5 si 6 septembrie, la Zalau va avea loc Memorialul Mika Stefan
Turneu in Ungaria. In data de 21 august a.c., sportive si sportivi de la CSS-CSM Armatura Zalau, aflati intr-un stagiu de pregatire in Ungaria, la Nyirbator, au participat, la Szolnok, la turneul international Szent Istvan Kup, la seniori si juniori.
Sportivii din Zalau au avut o prestatie buna, ocupand locurile:
Junioare

-locul I – dublul Andrada Vincze + Demeter Boglarka;
-locul II – simplu, Vincze Andrada;
-locul III – simplu, Igna Andreea Igna si dublul Andreea Igna + Weisz Eniko;
-locul V – simplu, Demeter Boglarka.
Senioare
-locul III – dublul Andrada Vincze + Demeter Boglarka;
-locul V – simplu, Andrada Vincze.
Din pacate, Ioan Tatar si Andrei Margin n-au iesit din grupe la seniori, iar Margin nici in intrecerea juniorilor.
In perioada 24 august – 1 septembrie 2009, Andrada Vincze este convocata intr-un stagiu de pregatire si selectie pentru Campionatul European de seniori la dublu mixt, din perioada 4-6 septembrie, la Belgrad (Serbia).
Dupa pregatirea de la Sovata si Nyirbator (Ungaria), echipa de superliga fete de la CSS-CSM Zalau se va pregati pe plan local, prima competitie la care vor participa atat fetele, cat si baietii va fi Memorialul Mika Stefan, editia a X-a, din zilele de 5-6 septembrie 2009, in organizarea CSM Armatura Zalau, Asociatia de Tenis de Masa Salaj, Directia Judeteana pentru Tineret si Sport in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Zalau. Concursul fiind Open, cuprins in programul competitional national, sunt asteptati sportivi de la multe cluburi din tara, Zalaul fiind recunoscut pentru calitatea si conditiile oferite participantilor.