octombrie 3, 2022

Tenis de masa

Andrada Vincze va pleca in Franta
In toiul pregatirilor sunt si tenismenii salajeni. Doi dintre ei, Andrada Vincze si Andrei Margin, se afla inca la Izvorani, acolo unde isi incarca bateriile pentru noul sezon. La incheierea acestui stagiu, Andrei Margin va reveni la Zalau, in timp ce Andrada Vincze va pleca in Franta, acolo unde s-a transferat recent. Va reamintim ca cea mai buna sportiva a judetului in anul 2010 a evoluat pana in aceasta vara pentru echipa Szekszard, din Ungaria. Abia spre sfarsitul lunii octombrie se va intoarce acasa, in vederea editiei din acest an a Campionatului National de Tineret.
In alta ordine de idei, trebuie sa spunem ca la finalul acestei saptamani, va avea loc o noua etapa a Campionatului Euro-regional, competitie rezervata sportivilor cu varstele cuprinse intre 8 – 10 ani si 11 – 13 ani. Intrecerea este organizata la Bistrita de catre AJTM Salaj, in colaborare cu asociatiile judetene si cluburile de specialitate din Ardeal. Sportivii de la CSM Zalau care vor face deplasarea nu au un obiectiv anume, ci doar dobandirea de experienta la competitii oficiale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.