Tendințe de primăvară în hairstyle

1
1211

La început de primăvară, hairstyliștii propun look-uri personalizate, menite să scoată în evidență personalitatea fiecăreia și frumusețea interioară. Hairstyling-ul se bazează pe conturarea feței prin iluzii optice și forme expresive, care să fie în acord cu trăsăturile feței. Se lucrează cu forme și culori: nuanțele întunecate sunt folosite pentru a îngusta, cele luminoase pentru a obține volum iar suprapunerile pentru un plus de profunzime. Cele mai trendy culori de păr din acest sezon sunt toate superbe.

Am stat de vorbă cu două profesioniste în hairstyling, Dana Vașvari și Andreea Balogh, foarte iubite și apreciate de către doamnele și domnișoarele din Zalău și nu numai. Cele două muncesc împreună și se completează reciproc ca într-o „One big family”, care este de altfel și motto-ul celor două, devenite între timp nașă și fină. Împreună au grijă de podoaba capilară a clientelor care le trec pragul. Dana Vașvari lucrează în domeniu de 8 ani de zile, iar Andreea Balogh activează de vreo 14 ani în domeniul frumuseții părului. De 6 ani muncesc împreună ca una și aceeași și se ajută reciproc pentru a aduce satisfacție și fericire pentru clientele loiale, pentru „membrele de familie”, cum le mai place celor două să le numească.

Un plus de împlinire și totodată, o altă cărămidă la baza succesului lor, a venit în urma spiritului inovativ al hairdresserului Dana Vașvari. Aceasta a inițiat un proiect unic, un beauty shooting în perioada pandemiei, menit să scoată puțin din monotonie și rutină domeniul frumuseții. Au participat modele îmbrăcate în rochii de mireasă, coafate sofisticat de către cele două profesioniste, totul având ca și scop poate un plus de inspirație pentru viitoarele mirese de la noi.

Se pare că în județul nostru în ultimii ani partea feminină a început să pună mare accent pe beauty deoarece doamnele și domnișoarele au început să se dezvolte personal, să se aprecieze mai mult și să se iubească pe sine în egală măsură. Această schimbare în bine ne face să radiem și să transmitem în jur mai multă energie pozitivă.

Drept urmare, tendințele din această primăvară se îndreaptă în special spre nuanțele deschise de blond argintiu, roșcat orange sau șaten scorțisoară. Culoarea untului de vanilie (buttercream blonde) face părul să arate super elegant și dimensioanal. În această categorie mai intră și nuanțele de gri nisipiu, blond silver și blond rose (așa numitul blond căpșună).

„Părul blond este cel mai dorit, dar și cel mai greu de întreținut. Dacă vrei să ai plete de Ileana Cosânzeana, nu este suficient să-l vopsești într-o culoare deschisă, ci și să-l îngrijești cu atenție sporită. Este cunoscut faptul că nuanțele deschise de păr întineresc, îți luminează fața și îți dau o strălucire aparte. Mai nou, avem tot mai multe cerințe de balayage, babylights (șuvițe) în nuanțe de stardust sau ambre. Fiecare dintre aceste proceduri are o tehnică diferită care creează o multitudine de efecte asupra părului, de la 3D la <colpi di sole> (atingeri de soare) cum le zic eu, acel efect de păr ars de soare”, ne spune Dana Vașvari.

Pentru persoanele care nu dispun de timpul necesar pentru a trece lunar pragul unui salon de beauty, aceste tehnici sunt relativ ușor de întreținut și necesită reîmprospătare o dată la câteva luni sau chiar o dată pe an.

Nuanțele de blond silver sau rose sunt foarte pretențioase, și automat trebuie să investești mai mult în produse de hairstyling. Ca să o cităm pe Andreea Balogh: „Pentru un silver sau rose impecabil, părul necesită o șamponare cu pigment pentru întreținere și, o dată la 4 săptămâni, o decolorare la baza rădăcinii. Nuanțele de blond sunt nuanțe costisitoare. Vă sfătuiesc să nu spălați zilnic părul, ci o dată la 2-3 zile, iar când o faceți să folosiți după șamponare o mască de hidratare, un leave in și un ulei de păr”.

Așadar, nuanțele acestei primăveri reprezintă o investiție constantă de timp și bani, dar acest lucru iși pierde din importanță odată ce ați decis să alegeți una dintre aceste culori pretențioase, prețioase și delicate. Părul este accesoriul-semnătură al oricărei femei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.