septembrie 21, 2023

TenarisSilcotub susține, pentru al 7-lea an consecutiv, elevii care își doresc o carieră tehnică

0

Comunicat de presă

TenarisSilcotub susține, pentru al 7-lea an consecutiv, elevii care își doresc o carieră tehnică

Zalău, 20 decembrie 2022 – TenarisSilcotub oferă în anul școlar 2022/2023, 225 de burse elevilor din șase licee tehnice partenere din România.

Bursa Roberto Roca pentru liceeni are scopul de a recompensa eforturile elevilor de-a lungul unui an școlar. Cei 225 de beneficiari ai programului studiază la licee tehnice din comunitățile în care compania își desfășoară activitatea, respectiv Sălaj, Călărași și Câmpina.

Bursa Roberto Rocca pentru liceeni este unul dintre programele pe care compania le desfășoară în colaborare cu instituțiile de învățământ partenere. Obiectivul nostru este să susținem elevii care studiază discipline tehnice și sperăm să folosească bursa primită pentru a se dezvolta atât profesional, cât și personal’’, a declarat Codruța Hodrea, Manager Relația cu Comunitatea.

”Este al doilea an în care mă bucur de bursa Roberto Rocca și majoritatea resurselor primite le-am folosit în achiziționarea de cărți. Anul acesta voi continua în aceeași direcție, cu scopul pregătirii pentru examenul de bacalaureat și admitere.”

Andrea Milana Cîmpeanu –  elev, Zalău

Cadrele didactice din cadrul instituțiilor de învățământ tehnic partenere apreciază relevanța programului de burse în rândul beneficiarilor:

“Impactul acestui program în cadrul liceului nostru este unul pozitiv. Elevii s-au mobilizat, fiind motivați de această oportunitate de a le fi recunoscute rezultatele și de a fi susținuți în dezvoltarea lor”, a spus Liliana Cîmpan, director la unul dintre liceele partenere.

TenarisSilcotub susține învățământul tehnic prin proiecte direcționate către elevi, profesori, infrastructură și cunoștințe tehnice.

Despre Tenaris

Tenaris este lider global în producția și furnizarea de produse tubulare și servicii pentru industria energiei și alte aplicații industriale. Listată la bursele de valori din New York, Mexico City și Milano, Tenaris operează o rețea integrată de unități de producție, centre de cercetare și servicii, cu operațiuni industriale în America de Nord și Sud, Europa, Orientul Mijlociu, Asia și Africa. www.tenaris.com

Despre TenarisSilcotub

TenarisSilcotub – companie parte din grupul Tenaris – este cel mai important producător român de țevi fără sudură de diametre mici, utilizate în diverse aplicații din industriile energiei, mecanică și auto. Cu o echipă de 1.900 de oameni în România, TenarisSilcotub are unități de producție la Zalău, Călărași și Câmpina. Prin programele de dezvoltare socială, compania investește în educație, sănătate, cultură și protecția mediului. fb.com/TenarisSilcotub

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut