noiembrie 29, 2022

Temperaturile se schimba si cu 10 grade

Urmeaza o perioada cu temperaturi ridicate, meteorologii anuntand chiar si cu 10 grade mai mult fata de normalul perioadei pentru intervalul 12 – 24 noiembrie 2019.
Prognoza meteo in Zalau:
Miercuri, 13 noiembrie: De dimineata si pana seara soarele va sta ascuns in spatele norilor, va fi o zi innorata. Totusi, aceasta zi nu prezinta sanse de aparitie a ploilor. Max: 17 grade C — Min: 14 grade C.
Joi, 14 noiembrie: Si aceasta zi va fi una innorata, insa nu va ploua. 18 grade C — Min: 11 grade C.
Vineri, 15 noiembrie: Inceputul acestei zile ne va intampina cu un cer noros. Norii se vor risipi in timpul zilei si vom avea un cer senin. Seara, iarasi se vor aduna si va fi innorat. Max: 18 grade C — Min: 8 grade C.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *