„Țeapă” de peste trei mii de euro la Sâg

0
8009

Un tânăr din comuna Sâg s-a ales cu dosar penal pentru înșelăciune după ce a păcălit un vecin că-i vinde o mașină. Tânărul a încasat suma cerută, 3.100 euro, dar nu și-a mai respectat promisiunea.

În 23 septembrie 2020, polițiștii Postului de Poliție Sâg au fot sesizați de către o persoană din comuna Sâg că a fost înșelată cu suma de 3.100 euro, de către un tânăr, tot din comună, ca urmare a unei tranzacții privind achiziționarea unui autoturism.

Mai exact, în luna iunie 2020, partea vătămată i-a dat tânărului banii pentru mașină, conform unei înțelegeri avute, însă acesta nu a mai respectat promisiunea, motiv pentru care păgubitul a anunțat poliția.

Cercetările efectuate au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei, iar marți, 5 ianuarie, prejudiciul a fost recuperat integral.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de înșelăciune.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.