“Te despart de nu te vezi”, la Clădirea Transilvania

O comedie romantică despre relații, maturizare si asumare si despre femeia emancipată, care poartă cu convingere “pantaloni”, promite să vă vindece de tot stresul de zi cu zi, prin râs!

Piesa “Te despart de nu te vezi”, scrisă de Tristan Petitgirard, în regia lui Răzvan Oprea, se joacă la Zalău în 20 februarie, de la ora 19.30, la Clădirea Transilvania.
Actorii Cosmin Seleși, Paul Ipate și Monica Odagiu fac un adevărat tur de forță, iar răsturnările de situație se petrec o dată la 2-3 minute.

Biletele se pot cumpăra de pe site-ul bilete.sublime.ro.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut