Taximetristii harnici din Zalau sunt cei mai castigati de pe urma gerului si ninsorii

Taximetristii harnici din Zalau sunt cei mai castigati  de pe urma gerului si ninsorii

Gerul si ninsorile au adus unora bani mai multi la bugetul propriu. Este vorba de taximetristii Zalaului, care au fost foarte solicitati in ultimele zile. Timpul de asteptare a taxiului s-a dublat, uneori chiar s-a triplat, si asta din cauza ca zalauanii au preferat taxiul in locul masinilor personale, iar unii dintre taximetristi au renuntat sa mai iasa in curse tot din cauza vremii nefavorabile. Dispecera unei firme de taxi din Zalau ne spunea saptamana trecuta ca are foarte multe comenzi si timpii de asteptare au crescut. “Noi suntem foarte operativi sI clientii nostri s-au obisnuit cu acest mod de lucru. Nu vrem sa-i dezamagim, chiar daca vremea nu tine cu noi” ne-a explicat dispecera.

Vasile Silaghi, un taximetrist cu experienta, ne spunea ca in aceasta perioada taximetria a fost foarte profitabila din cauza ca au fost putine masini pe traseu, multi taximetristi preferand sa stea acasa ca sa nu-si distruga masinile. Acelasi lucru a fost si de Craciun si de Revelion. “Eu lucrez pentru ca sunt singur si taximatria imi mai alina singuratatea; e ca un fel de retea de socializare. Discut cu clientii, aflu multe”, ne marturiseste Vasile Silaghi. Un alt taximetrist zalauan, Silviu Pop, spune ca a castigat foarte bine pe vreme de ger si de ninsoare. Chiar si 500 de lei pe zi. “Dar au fost si zile cand stateam la rand 3 – 4 ore si venea un client care vroia sa-l duc 500 de metri. Si nu pot sa-l refuz.”
Cert este ca in Zalau serviciile de taximetrie sunt prompte. Ca pe timp de vreme proasta multi taximetristi nu ies din casa e treaba lor si a firmei la care lucreaza. Vorba lui Basescu, “iarna nu-i ca vara”.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *