Taximetristii cer stoparea pirateriei

Taximetristii cer stoparea pirateriei

Camera Taximetristilor – Filiala Salaj solicita organelor abilitate sa intervina pentru stoparea concurentei neloiale in municipiul Zalau, ne-a declarat Nicolae Domuta, presedintele organizatiei judetene si a celei din regiunea de nord-vest. Potrivit spuselor sale, activitatea taximetristilor zalauani inregistrati la primarie este ingreunata de catre cei care, fie sunt inregistrati in evidentele unor primarii de comune, fie de cei care fac taximetrie fara a detine vreo autorizatie.
“Cele mai vizate sunt iesirile din oras. Spre exemplu, in apropierea garii, la iesirea spre Simleu Silvaniei ori s
spre Jibou, la iesirea spre Cluj-Napoca, dar si in zona Astralis, linga fintina arteziana. Autoritatile nu iau masuri desi acte de piraterie au loc tocmai sub nasul lor, respectiv pe strada 22 Decembrie. Persoanele care vor sa ajunga in Crasna sunt racolate, practic, de sub geamul celor doi viceprimari ai Zalaului, fara sa fie luata vreo masura in acest sens”, s-a plins Domuta.
Acesta a acuzat administratia locala ca nu isi respecta obligatiile prevazute in contractele de atribuire in gestiune delegata, incheiate cu taximetristii din municipiu. “Potrivit contractului, una dintre obligatiile primariei este de a interveni ferm in cazurile de concurenta neloiala care perturba desfasurarea activitatii transportatorului”, a mai spus reprezentantul taximetristilor zalauani. In lipsa unor masuri concrete care sa reglementeze problema sesizata, conducerea Camerei Taximatristilor Salaj nu exclude organizarea de proteste.
La nivelul municipiului sunt inregistrate 278 de taxiuri, pentru care au fost amenajate 18 statii, cu 131 de locuri de asteptare.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *