decembrie 5, 2022

Absolventii de liceu din promotiile anterioare, care si-au picat bac-ul de cel putin doua ori, vor trebui sa plateasca la examenul din acest an o taxa de 217 lei. Cuantumul taxei a fost stabilit de Ministerul Educatiei (pana acum acest lucru fiind de competenta inspectoratelor scolare) si este valabil doar pentru candidatii care sustin toate probele examenului de bacalaureat. In celelalte cazuri, stabilirea sumei de plata se face diferentiat, in functie de numarul probelor sustinute de candidat.
Taxa se plateste si pentru sustinerea atestatelor (de informatica, limbi s.a.), dar numai de catre absolventii care au sustinut cel putin o data acest examen. Aici, valoarea taxei va fi stabilita de Inspectoratul Scolar.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *