septembrie 25, 2023

Taxa locala de sport-cultura, anulata in instanta

0

Bugetul local al municipiului Zalau va fi mai sarac, din acest an, cu aproape 7 miliarde de lei vechi. Motivul? Printr-o decizie irevocabila a Curtii de Apel Cluj, incepand cu data de 19 martie 2009, Hotararea Consiliului Local numarul 61 din 2001, privind instituirea taxei sport-cultura, a fost anulata.
“Anularea hotararii de consiliu inseamna ca dupa data deciziei, respectiv 19 martie, nu se mai incaseaza taxa de sport-cultura”, a precizat Manuela Ghiurutan, purtator de cuvant al primariei Zalau. Potrivit declaratiilor ei, in cursul anului trecut, s-au incasat, din aceasta taxa, 688.905 lei (6,88 miliarde lei vechi) la bugetul local.
“Sumele platite pana la termenul mentionat nu se returneaza, iar operatorii economici (cei care plateau taxa) trebuie sa stie ca sunt obligati sa-si achite (daca nu au facut-o deja) si restantele pentru anii anteriori”, a mai adaugat Manuela Ghiurutan.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut