ianuarie 28, 2023

Tarle Marcel Doru imputernicit pentru organizarea SCM Zalau

Sedinta Consiliului Local Municipal Zalau, din 11 iulie 2019, a lamurit o parte din problemele de organizare si functionare a Clubului.Astfel, s-a imputernicit , prin mandat de reprezentare ca dl Tarle Marcel Doru, sa preia problemele specifice. S-a aprobat pentru director club un salariu de 3500 net, 1 contabil, 1 inspector-casier, 22 jucatori. Jucatorii, vor incheia contracte sportive, in tur, cu salariul minim pe economie clubul avand in acest an 350.000 lei. In anul viitor, salariile jucatorilor se vor ajusta, semnificativ, potrivit Ligii a- III-a. Totodata, de anul viitor, se va vedea o parte din cheltuieli, se va compara cu alte cluburi de liga III-a, juniorii vor avea continuitate prin promovare de pe raza judetului, cei mari vor avea o rampa de lansare .A fost precizat, in cadrul sedintei , ca in functie de cum va functiona, bugetul de anul viitor, se va completa in mod corespunzator, la capitolele de cheltuieli prevazute in Proiectul de Hotarare nr. 49059 din 2 iulie 2019.
Nu se mai precizeaza detalii privind modul de transferuri, contracte sportive ori de alta natura, dar nici stadiul de preluare , a fostilor jucatori si antrenori de la FC Unirea Mirsid, probabil Tarle Marcel Doru ,imputernicit, va prelua acest registru de sarcini, in perioada , imediat, urmatoare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut