Târgul de nunți Happy Wedding, organizat în acest weekend, se dovedește, încă o dată, un succes. Cu un număr impresionant de expozanți și viitori miri, dornici să aibă o nuntă ca-n povești, evenimentul găzduit de Glamour Events Halls Zalău este cel mai mare târg de acest fel din Sălaj, ajungând la cea de-a șaptea ediție.

Happy Wedding a reunit, sub același acoperiș, pe o suprafață de peste 800 de metri pătrați, tot ce e necesar pentru reușita unui eveniment unic în viața viitorilor miri. Sute de rochii de mireasă, costume de miri, inele de logodnă și verighete, aranjamente florale, prăjituri delicioase, băuturi rafinate, servicii foto și video, trupe talentate, toate la prețuri promoționale.

Așa cum ne-au obișnuit, organizatorii au pregătit și o mulțime de premii, de la verighete până la o superbă rochie de mireasă. Valoarea totală a premiilor oferite la tombola din acest an depășește 9.000 de euro.

O nuntă reușită începe de la Happy Wedding!

Evenimentul, găzduit de Glamour Events Halls Zalău, situat pe strada Parcului, lângă Aquarel, are porțile deschise până duminică seara.