Târg de mărţişoare tradiționale la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj

Târgul de mărţişoare tradiționale este în plină desfășurare la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, în sala Porolissum.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Sălaj și Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului Sălaj, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Sălaj, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

“Personalul și beneficiarii centrelor noastre copii și adulți vă așteaptă la târg, cu creaţii originale, cu mărţişoare lucrate manual care simbolizează primăvara, soarele, renașterea, cu obiecte și amulete aducătoare de frumos, noroc și spor, modelate cu migală și suflet, pictate, pirogravate, cusute, brodate sau tricotate, realizate din materiale diverse precum: lemn, fibre şi ţesături textile, ceramică, hârtie, mărgele, scoici, plante uscate, sticlă și alte materiale. Vă așteptăm să vă răsfățați sufletul și privirea cu multă culoare și să alegeți cadoul potrivit de primăvară sau talismanul autentic cu șnur răsucit alb-roșu, care să vă aducă iubire, vitalitate, protecție și mult spor. Vă așteptăm cu primăvara în suflet și cu mult, mult drag!”, este mesajul transmis de DGASPC Sălaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *